Landing

Webes alapú nemzetközi árufuvarozás kis csomagoktól a túlméretes rakományokig Európában

Z

Teljes körű transzparencia a szállítás folyamán

Z

Online térképes szállítmánykövetés

Z

100%-os teljesítés – Iso Quality System – Scoring

Z

0% eltűnt áru

* 25perc alatt ajánlatot adunk a legtöbb viszonylatra

Transzparencia

Webes ügyfélszolgálati rendszerünkben minden, a fuvarozásokkal kapcsolatos információt a térképen, SMS-ben és Email-ben megadunk. A teljesítések és a korábbi szállítások összes eredeti dokumentumait is rendelkezésre bocsátjuk.

Szállítmánykövetés

Ebben a pillanatban is több mint 1200 db különféle szállító jármű áll rendelkezésünkre egész Európában. Az úton lévő áruikat megrendelőink perces pontossággal követhetik a térképen.

ONLINE BIZTOSÍTÁS AZONNAL

2022. január 1-től ALL RISK Szállítmány biztosítást kötünk Ügyfeleinek azokban az esetekben is, amikor a szállítást nem mi szervezzük.
Kérje ajánlatunkat!

Telefonos ügyfélszolgálat 24/7

A szállítások során sokszor szükséges lehet az azonnali beavatkozás, probléma elhárítás. Igény esetén a nap 24 órájában állunk rendelkezésre. Kérje 24 órás elérhetőségünket!

Digitális Ügyféloldal
Teljesítési dokumentumok (CMR)

Webes adatbázis-kezelő rendszerünk minden egyes gombnyomást rögzít és archivál, lehetővé téve, hogy operációnk legapróbb, percre pontos mozzanatait is dokumentáljuk. A szolgáltatás minősége, megbízhatósága más dimenziókat kap e funkció által.

ISO Quality System

Működjünk együtt és mi akár minden egyes szállítás esetén bemutatjuk munkánk értékelését! Minőségbiztosítási rendszerünk előírja számunka, hogy megrendelőinket folyamatosan és számszerűen tájékoztassuk e nyújtott szolgáltatás színvonaláról.

Janosek Gyula logisztikai vezető

TOYOTA Anyagmozgatás Mo. Kft.

„Szeretem, hogy teljes körű megoldást nyújtanak: csak elküldöm a megbízást és minden megy a maga útján. Ez a biztonság, folyamatos együttműködésünk záloga.”

Zsom László logisztikai vezető

Vishay Hungary Elektronikai Kft

„A WTL kínált rendszerben percről percre nyomon követhetjük a szállítmányunkat. A kapcsolattartás kifogástalan, és igen szakszerű. A legtöbb szállítmányozó esetén azt sem tudjuk, mikor ért véget a fuvarozás. Itt pedig egy integrált sms, email, gps rendszer gondoskodik a pontos tájékoztatásról.”

Kapcsolat

Telefon +361/467 1740
Fax +361/467 1749

Cím

1037 Budapest, Bécsi út 269.

Email

info@wtl.hu

Kérlek küldj üzenetet