árutovábbítási tevékenységeink

Teljes kocsirakományok (FTL)

Rakománya sürgős, vagy csak nem akarja más árukkal együtt szállítani? Az sem probléma, ha Ön csak kisebb mennyiséget kíván fuvaroztatni! Legyen szó bármekkora rakománymennyiségről, mi a lehető legoptimálisabb méretű fuvareszközt ajánljuk Önnek!

Részrakományok (LTL)

Rakománya nem teljes kocsirakomány? Nem okoz problémát, ha más árukkal együtt szállítják? Fontos az ár? Ajánljuk részrakományként történő árutovábbítás szolgáltatásunkat!

Ezzel a szolgáltatással a rakományok versenyképes áron és mégis gyorsan jutnak el a címzetthez. Mindenképpen hatékonyabb és esetenként sokkal kedvezőbb, mint a klasszikus értelemben vett Gyűjtőáru fuvarozás, amely lassúsága miatt manapság ügyfeleink számára már gyakran elfogadhatatlan.

Just In Time

Önnek, vagy partnerének fontos mikor érkezik az áru? Ügyfeleink kérésére akár kétsofőrös fuvareszközökkel rövidítjük a szállítási időt, biztosítjuk a határidőn belüli teljesítést, vagy az adott időpontban történő érkezést. A beérkező áru (félkész-, vagy késztermék) ezáltal azonnal felhasználásra, vagy feldolgozásra kerülhet felesleges készletezés nélkül. A korszerű logisztikai rendszerek már kevésbé számolnak a felesleges és költséges raktározással, a gyártási, elosztási folyamatok hatékonysága egyre növekszik a szigorúan szervezett és pontosan végrehajtott fuvarozások által.

Veszélyes áruk továbbítása

Rakománya gyúlékony, maró, mérgező, robbanékony, irritatív, vagy bármilyen szempontból veszélyesnek minősített? Forduljon hozzánk bizalommal! Áruját a hatályos rendelkezéseknek megfelelően továbbítjuk! Kiterjedt fuvarozói kapcsolataink révén a legkülönbözőbb méretű, teherbírású járművek állnak rendelkezésre, nemcsak nemzetközi, hanem belföldi fuvarozások során is.

Kapcsolat

Telefon +361/467 1740
Fax +361/467 1749

Cím

1037 Budapest, Bécsi út 269.

Email

info@wtl.hu

Kérlek küldj üzenetet