Árukezelési tevékenység

Rakodási terv készítése

Többféle rakománya van? Azok különböző módon vannak csomagolva? Különböző méretűek? Nem tudja pontosan mekkora fuvareszközre van szüksége? Mi segítünk optimalizálni fuvarozásait!

Behajtási engedélyek

Rakománya rendeltetése belső kerületekbe esik? Nem biztos abban, hogy az adott fuvareszközzel meg lehet közelíteni a lerakóhelyet? Mi nem csak megválaszoljuk kérdését, de az általunk fuvarozott áruhoz az engedélyeket be is szerezzük. Ha kizárt dolog nagyméretű járművel a cím megközelítése, átrakást is szervezünk!

Átrakodás, átmeneti tárolás

Nem egy helyre érkezik, vagy helyről indul áruja? Mi megszervezzük teljes kocsirakományának szétrakását, terítését, fordított esetben összegyűjtését. Igény esetén átmeneti tárolást biztosítunk.

Vámközvetítői tevékenység

Bővítse bátran unión kívüli kapcsolatait, és a fuvarozásokat bízza ránk! Európai Uniós vámterületről érkező, vagy oda induló küldeményeihez a legmegfelelőbb vámügynöki szolgáltatásokat nyújtjuk. Kiterjedt vámügynöki hálózatban a legkülönbözőbb vámeljárásokat alkalmazzuk az egyszerű Szabadforgalomba történő vámkezeléstől a Közvámraktározásig.

Kapcsolat

Telefon +361/467 1740
Fax +361/467 1749

Cím

1037 Budapest, Bécsi út 269.

Email

info@wtl.hu

Kérlek küldj üzenetet