WTL LOGISZTIKAI KFT - A digtális szállítmányozó
Tel.: +36 30 541 6898 | E-mail: info@wtl.hu
logo

"WorldWide Transparent Logistic"

"Technológia, Tapasztalat, Transzparencia..."

Ukrajna

23 darab kocsi várja azonnali megrendelését

Webes alapú nemzetközi árufuvarozás kis csomagoktól a túlméretes rakományokig Európában

* 25perc alatt ajánlatot adunk a legtöbb viszonylatra

Ajánlatot kérek!

Transzparencia

Webes ügyfélszolgálati rendszerünkben minden, a fuvarozásokkal kapcsolatos információt a térképen, SMS-ben és Email-ben megadunk. A teljesítések és a korábbi szállítások összes eredeti dokumentumait is rendelkezésre bocsátjuk.

ISO Quality System

Működjünk együtt és mi akár minden egyes szállítás esetén bemutatjuk munkánk értékelését! Minőségbiztosítási rendszerünk előírja számunka, hogy megrendelőinket folyamatosan és számszerűen tájékoztassuk e nyújtott szolgáltatás színvonaláról.

Digitális munkanapló

Webes adatbázis-kezelő rendszerünk minden egyes gombnyomást rögzít és archivál, lehetővé téve, hogy operációnk legapróbb, percre pontos mozzanatait is dokumentáljuk. A szolgáltatás minősége, megbízhatósága más dimenziókat kap e funkció által.

Szállítmánykövetés

Ebben a pillanatban is több mint 1200 db különféle szállító jármű áll rendelkezésünkre egész Európában. Az úton lévő áruikat megrendelőink perces pontossággal követhetik a térképen.

Telefonos ügyfélszolgálat 24/7

A szállítások során sokszor szükséges lehet az azonnali beavatkozás, probléma elhárítás. Igény esetén a nap 24 órájában állunk rendelkezésre. Kérje 24 órás elérhetőségünket!

ERP Kompatibilitás

Együttműködéseink során összekapcsolódunk megrendelőink vállalatirányítási rendszerével. Az így megvalósuló kétirányú kommunikáció jelentős költségeket takarít meg.