A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk
x
WTL LOGISZTIKAI KFT
Cím: 1143 Budapest, Hungária köz 5.      Tel.: +361/467 1740    Fax: +361/467 1749    E-mail: info@wtl.hu
"WorldWide Transparent Logistics"
"Technológia, Tapasztalat, Transzparencia..."
EKÁER bővebben
EKÁER Szállítmányozói azonosító: 15289119
25 perc alatt ajánlatot adunk a
legtöbb viszonylatra

Mit csinálunk?

Nagy értékű, értékes áru szállítása

Minden esetben garantáljuk, hogy az Ön értékes áruja biztonságban, időben, egyedi útvonaltervezéssel a legkedvezőbb konstrukció kialakítása mellett megérkezzen a rendeltetési helyre. Erre egyik legjobb referenciánk a legutóbbi, 2010-es FEHOVA kiállítás, amelyre Spanyolországból – Budapestre szállítottuk a spanyol uralkodó által lőtt, jelenleg Világbajnok, kőszáli kecske trófeát. A trófeát közvetlenül a madridi királyi palotából hoztuk el és a budapesti standra vittük be. LÁSD FOTÓK. A szállítmányra szállítmányozási biztosításon felül külön árubiztosítást kötünk, melyet minden értékes áru esetében elengedhetetlennek tartunk a nem várt káresemények esetére.

ÁRUBIZTOSÍTÁS KALKULÁTOR

Feladó, vagy Címzett ország:
Áruérték: EUR
Biztosítás díja:  

Elektronikus Árubiztosítási Kötvényünk 100.000,- eur összegű áruértékig érvényes, ezen összeg fölött egyedi ajánlatot küldünk. Területi hatály: Európa. Fuvarozási mód: közút.